text.skipToContent text.skipToNavigation

Apelați la expertiza itsme pentru un mediu industrial sănătos, sigur și protejat


De la izbucnirea epidemiei cu noul virus Covid-19, pe fiecare canal media de știri și informare, pretutindeni în lume, există un element comun în discuție: echipamentul de protecție personală. 

Personalul din spitale, lucrătorii din prima linie, personalul de îngrijire, asistenții medicali au nevoie de măști, mănuși, șorțuri și alte echipamente de protecție. Dar, de asemenea, multe industrii doresc și trebuie să-și protejeze lucrătorii, iar lucrătorii vor să fie protejați. În redeschiderea economiei noastre și reluarea activităților, există o cerere imensă de echip amente de protecție personală, iar oferta este limitată. Din păcate, există mulți furnizori care oferă PPE de proastă calitate, care de multe ori nu respectă normele de sănătate și siguranță stabilite de guverne și instituții le de sănătate.

Grupul itsme a dobândit de-a lungul multor ani o experiență vastă în domeniul PPE. Aceste echipamente reprezintă una dintre cele 12 grupe de produs principale în activitatea companiei. În cadrul acestor grupe de produs avem specialiști de produs, care cunosc în detaliu aspecte legate de produse, producători, standarde, certificări și aplicații. Ei sunt colegii noștri dispuși oricând să răspundă la întrebările Dumneavoastră legate de PPE. 
 

itsme se alătură luptei împotriva virusului COVID-19! Mănuși de protecție de înaltă calitate

Mănușile de protecție 616 din vinil produse de compania Guide sunt sunt acum disponibile pentru pre-comandă. Calitate suedeză gata a fi livrată în portul din Rotterdam pe 15 iunie. În exclusivitate pentru clienții grupului itsme, pot fi livrate oriunde în România în curs de o săptămâna de la comandă, prin centrul nostru logistic din Cluj-Napoca.
Mănușile respectă standardele industriale CE. Pentru detalii, apăsați aici
Pe lângă vastul nostru portofoliu obișnuit de PPE pentru industrie, oferim în aceste momente dificile produse necesare pentru a lupta împotriva crizei cauzată de Covid-19. Mănuși, măști, geluri anti-bacteriene pentru mâini și altele.
​​​​​​​

Preluăm pre-comenzi pentru o perioadă limitată de timp

Pre-comanda nu presupune și pre-plata. Astfel, grupul itsme vă oferă siguranța furnizării pentru ca Dumneavoastră să vă puteți desfășura activitatea într-un mediu sigur și sănătos. Cu toate acestea, cererea depășește oferta pentru viitorul previzibil. De aceea, clienții existenți itsme au prioritate pentru plasarea pre-comenzilor.